Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fauda S02 is vanaf 24 mei te zien op Netflix

  •  
26-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fauda S02
De nieuwe reeks was in Israël al eerder op televisie te zien, maar komt volgende maand ook naar Netflix.
Het eerste seizoen van de politieke thriller is momenteel al te streamen op Netflix, waar Fauda overigens wel wordt aangehaald als een Netflix Original. Het verhaal draait om Doron Kavillio (Lior Raz), een gepensioneerde militair van de Israëlische legereenheid IDF. Kavillio ziet zich genoodzaakt om toch weer een keer in actie te komen, wanneer blijkt dat de doodgewaande Hamas-strijder Abu Ahmad (Hisham Sulliman) nog in leven is. Op de eerste foto van het tweede seizoen zien we Rona-Lee Shim'on als Nurit, het enige vrouwelijke lid van het team van Kavillio. Hoofdrolspeler Raz bedacht Fauda samen met Avi Issacharoff. Het tweetal werk momenteel tevens aan een compleet nieuwe Netflix-serie, waarin Raz opnieuw de hoofdrol zal spelen. Het nog titelloze project gaat over een globale operatie van de CIA en de Mossad.
Het tweede seizoen van Fauda is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Voor de Israëlische première werd de serie al verlengd met een derde seizoen, dat verschijnt in 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!