Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fauda: eerste beelden van tweede seizoen

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fauda S02
Het tweede seizoen van de politieke actiethriller is vanaf komende donderdag te streamen op Netflix.
Fauda is net als Prisoners of War (de serie die de basis zou vormen voor Homeland ) afkomstig uit Israël. Het verhaal draait om Doron Kavillio (Lior Raz), ooit militair bij de Israëlische legereenheid IDF, maar inmiddels met pensioen. Wanneer blijkt dat de door hem gedode Hamas-strijder Abu 'de panter' Ahmad (Hisham Sulliman) nog in leven is, besluit hij terug in actie te komen. Fauda werd bedacht door Avi Issacharoff en Raz zelf. Beide mannen waren ook in het echte leven ooit actief voor een soortgelijke legereenheid. Het tweetal gaat het nog druk krijgen, want naast Fauda werken ze voor Netflix aan twee andere nieuwe series. Eentje draait om een globale operatie van de CIA en de Mossad en de ander volgt een man die zijn vrouw verliest bij een mysterieus ongeval.
Het tweede seizoen van Fauda is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Voor de Israëlische première werd de serie al verlengd met een derde seizoen, dat verschijnt in 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!