Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Father of the Year: trailer voor Netflix-film

  •  
02-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Father of the Year
Na zijn samenwerkingen met Adam Sandler maakte David Spade een komische Netflix-film met Nat Faxon.
Father of the Year draait om twee studenten (Joey Bragg en Matt Shively), die in een dronken bui half grappend ruzie maken over wie van hun vaders zou winnen in een vuistgevecht. Wanneer vader Wayne (David Spade uit 8 Simple Rules en Rules of Engagement) daar wind van krijgt, besluit hij vader Mardy (Nat Faxon uit Friends from College ) uit te dagen. Het gevecht ruïneert echter het leven van zijn zoon, waarna de hopeloze Wayne zijn kind er weer bovenop probeert te helpen. Spade is geen onbekende van Netflix, want hij had eerder gastoptredens in series als Love en Lady Dynamite. Daarnaast speelde hij samen met Adam Sandler de hoofdrol in The Do-Over en had hij kleine rolletjes in andere Netflix-films van Sandler, zoals The Ridiculous Six en Sandy Wexler.
Father of the Year is vanaf 20 juli te zien op Netflix. Achter de schermen werd Spade wel herenigd met Adam Sandler , die voor Father of the Year aantrad als producent.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!