Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fargo S3 gaat op 19 april van start op FX

  •  
23-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2617575103
FX heeft de premièredatum van Fargo bekend gemaakt. Het derde seizoen van de serie begint op 19 april.
De voorgaande seizoenen liepen de afleveringen op FX in Amerika zo goed als gelijk met de afleveringen op Netflix in Nederland, dus het lijkt waarschijnlijk dat dit ook met het derde seizoen gaat gebeuren. Waar de tweede reeks van Fargo terugging naar het jaar 1979, speelt de derde reeks zich af in het jaar 2010. De hoofdrol is deze keer voor Ewan McGregor, die nu in de bioscoop te zien is in de sequel op Trainspotting. In Fargo speelt hij straks een dubbelrol als de broers Emmit en Ray Stussy. Emmit is een knappe en succesvolle makelaar, maar Ray is een dikke en kalende reclasseringsambtenaar, die zijn broer de schuld geeft van al zijn mislukkingen. De rivaliteit tussen de twee broers brengt ze al snel op een pad vol criminaliteit en uiteindelijk moord. De bijrollen in het nieuwe seizoen worden bezet door Mary Elizabeth Winstead ( BrainDead ), David Thewlis (Wonder Woman), Carrie Coon ( The Leftovers ) en voormalig Boardwalk Empire-acteurs Michael Stuhlbarg en Shea Whigham.
Fargo werd door bedenker Noah Hawley, zijn nieuwe serie Legion is momenteel te zien op Fox, gebaseerd op de gelijknamige misdaadfilm van Joel en Ethan Coen uit 1996. Lees onze recensie van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!