Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fargo S04 gaat deze winter in productie

  •  
05-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fargo S03
De eerste drie seizoenen van de misdaadserie zijn in Nederland momenteel terug te kijken op Netflix.
Het vierde seizoen van Fargo gaat nog deze winter in productie. Dat onthulde FX-baas John Landgraf tegenover de TCA (Television Critics Association). Bedenker Noah Hawley (The Unusuals) is nu aan het schrijven en Landgraf heeft het script voor de eerste aflevering al gelezen. De vierde reeks zal zich afspelen in het Kansas van de jaren vijftig en draait om de rivaliteit tussen twee misdaadfamilies: één van Afro-Amerikaanse afkomst en één van Italiaanse afkomst. Om hun wapenstilstand te cementeren, hebben de families hun oudste zonen aan elkaar uitgewisseld. Acteur en komiek Chris Rock (zijn special Tamborine is nu te zien op Netflix) speelt het hoofd van de zwarte familie. Wie de patriarch van de Italiaanse familie speelt is niet bekend. Wanneer de nieuwe reeks op televisie in première zal gaan is ook nog onduidelijk.
Het derde seizoen van Fargo (lees onze recensie ) stamt uit 2017. Landgraf liet tevens weten open te staan voor nog meer seizoenen, mocht Hawley deze willen maken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!