Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fargo-bedenker mag nieuwe Star Trek-film maken

  •  
20-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Noah Hawley
Eerder was Quentin Tarantino in beeld, maar nu is er toch gekozen voor tv-veteraan Noah Hawley.
Noah Hawley is aangesteld om de volgende Star Trek-film te schrijven en te regisseren. Volgens de website Variety zal de sequel gebruik maken van dezelfde cast als de laatste drie films, dus met Chris Pine als Kirk. Hawley is de bedenker van tv-series als Fargo , Legion en The Unsuals. Eeder dit jaar regisseerde Hawley met het geflopte Lucy in the Sky zijn eerste film en verder was hij ooit met Marvel in gesprek over een Dr. Doom-film die uiteindelijk niet van de grond kwam. Zijn Star Trek-film wordt gebaseerd op een origineel idee, en heeft dus niets te maken met het eerdere script voor de vierde film met Chris Pine (waarin Chris Hemsworth terug zou keren als Kirks vader) en de potentiële Star Trek-film van Quentin Tarantino (die ook nog steeds in ontwikkeling zou zijn).
Momenteel zijn alle Star Trek-series hier in Nederland te zien op Netflix, terwijl Star Trek: Picard volgend jaar op 24 januari juist in première gaat bij concurrent Amazon.
Foto credit: FX Networks
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!