Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Famke Janssen gecast in The Capture

  •  
06-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
De Nederlandse actrice zal in de miniserie van de BBC te zien zijn met Ron Perlman (Sons of Anarchy).
Volgens de website Variety is Famke Janssen gecast in The Capture. De zesdelige serie van de BBC speelt zich af in Londen en draait om (contra)spionage, misinformatie en 'fake news'. Het verhaal volgt een voor moord veroordeelde veteraan (Callum Turner) die alsnog wordt vrijgesproken, wanneer er iets mis blijkt te zijn met het belastende videobewijs. Hij duikt daarna echter ook op in videobeelden van een incident in Londen, waarna een detective (Holliday Grainger uit Strike ) op onderzoek uitgaat. Wie Janssen zal spelen is nog niet bekend. Verder werden ook Ron Perlman en Laura Haddock gecast. De serie wordt geschreven en geregisseerd door Ben Chanan. Hij regisseerde eerder de film Cyberbully met Maisie Williams en schreef verschillende afleveringen van The Missing.
Wanneer The Capture op televisie verschijnt is nog niet bekend. Famke Janssen is binnenkort eerst nog op Netflix te zien in de nieuwe miniserie When They See Us.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!