Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Family Guy en Bob's Burgers verlengd

  •  
13-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Family Guy
Family Guy krijgt een achttiende seizoen en Bob's Burgers is toe aan alweer zijn tiende jaargang.
Na eerder The Simpsons zijn nu ook Family Guy en Bob's Burgers verlengd voor het tv-seizoen 2019/2020. Family Guy draait om een disfunctionele familie uit Rhode Island en werd bedacht door Seth MacFarlane, die momenteel ook werkt aan het tweede seizoen van zijn live-action serie The Orville (bij ons nog niet op tv, wel op dvd). Bob's Burgers werd bedacht door Loren Bouchard (Dr. Katz) en draait om een gezin dat samen een hamburgertent draaiende probeert te houden. Beide animatieseries worden op tv lang niet meer zo goed bekeken als vroeger, maar doen het desondanks wel enorm goed op VOD. Bouchard kondigde eerder aan dat Bob's Burgers in 2020 een bioscoopfilm krijgt. Ook Seth MacFarlane gaf aan dat Family Guy straks een bioscoopfilm krijgt.
Family Guy en Bob's Burgers zijn in Nederland allebei te zien op Comedy Central. Daarnaast staan seizoen elf tot en met zestien van Family Guy hier ook op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!