Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

F is For Family S03 heeft premièredatum

  •  
25-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
F is for Family
De animatieserie van komiek Bill Burr keert eind volgende maand terug met nieuwe afleveringen.
Eerder dit jaar verschenen al nieuwe seizoenen van BoJack Horseman en Big Mouth en ook F is for Family keert binnenkort weer terug. De animatieserie werd bedacht door Bill Burr ( Walk Your Way Out ) en Michael Price ( The Simpsons ). Burr is in F is for Family ook zelf te horen als hoofdpersonage Frank Murphy. We zien hoe de grofgebekte patriarch gedurende de jaren zeventig alle zeilen bij moet zetten om zijn gezin (Laura Dern uit Enlightened en The Tale is te horen als zijn vrouw Sue) te kunnen onderhouden. In het derde seizoen ontmoet Frank zijn nieuwe buurman Chet (stem van Vince Vaughn uit Wedding Crashers), een legendarische straaljagerpiloot die net terug is uit Vietnam. Verder maken ook Justin Long en Sam Rockwell weer deel uit van de stemmencast.
Het derde seizoen van F is for Family is vanaf 30 november te zien op Netflix. Bekijk naast de aankondiging ook een introductie van het personage van Vince Vaughn.
https://www.youtube.com/watch?v=9fVI0hS4ZRM https://www.youtube.com/watch?v=xeukZzb7vfA
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!