Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

F is for Family S2 van Netflix heeft trailer

  •  
20-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1859187383
In het tweede seizoen van F is for Family laat Frank Murphy (Bill Burr) zien hoe kinderen opgevoed zouden moeten worden.
Burr doet niet alleen de stem van het hoofdpersonage. Samen met Michael Price (Emmy-winnaar voor The Simpsons ) is hij eveneens verantwoordelijk voor de scenario's. F is for Family speelt zich af in de jaren 70 en volgt de familie Murphy, met naast vader Frank ook moeder Sue (Laura Dern, onlangs nog te zien in Big Little Lies ) en hun drie kinderen. In het tweede seizoen raakt Frank zijn baan kwijt en verandert Sue plots in de kostwinnaar. En daar is de man des huizes natuurlijk niet blij mee. Justin Long (Galaxy Quest) is te horen als zijn zoon Kevin en Sam Rockwell (Laggies) doet de stem van zijn buurman Vic.
Het tweede seizoen van F is for Family bestaat uit tien nieuwe afleveringen en is vanaf 30 mei te zien op Netflix. Ook de laatste stand-up special van Burr is nu te zien bij Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!