Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Extraction 2: trailer voor actiefilm van Netflix met Chris Hemsworth

  •  
16-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
531 keer bekeken
  •  
nl_extraction_2-_saving_girl_vertical_ka_-_full_loc_main_saving_girl_vertical_27x40_rgb_pre_1

De door Chris Hemsworth (Thor in de Marvel-films) gespeelde huursoldaat Tyler Rake moet ditmaal het gezin van een Georgische gangster bevrijden uit een gevangenis.

Foto credit: Netflix

Het einde van de eerste film liet nog enigszins in het midden of hij alles had overleefd, maar de door acteur Chris Hemsworth (Thor) gespeelde Tyler Rake is definitief weer van de partij in het aanstaande vervolg op Extraction. In de sequel krijgt de dodelijke huursoldaat de opdracht om het gezin van een Georgische gangster te bevrijden uit een schimmige gevangenis. Golshifteh Farahani keert terug als haar personage uit de eerste film en verder werden Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakishvili aan de cast toegevoegd. De regie was weer in handen van stunt-coördinator Sam Hargrave en de film werd ook opnieuw geproduceerd door Joe en Anthony Russo, die eerder met Hemsworth werkten aan meerdere Marvel-films. De Russo-broers zijn ook bekend van The Gray Man en het recente Citadel.

Extraction 2 verschijnt 16 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!