Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Exclusieve featurette: maak kennis met de familie uit The Haunting of Hill House

  •  
11-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Haunting of Hill House
De acteurs (met onder anderen Michiel Huisman) vertellen wie ze spelen in de nieuwe miniserie van Netflix.
Een van de hoofdrollen in The Haunting of Hill House is voor Michiel Huisman, bekend van zijn optredens in series als Game of Thrones en Orphan Black. Hij geeft gestalte aan Steven Crain, die als kind samen met zijn broer en zussen opgroeide in het inmiddels beruchte huis waar de titel naar verwijst. Zijn zusters worden gespeeld door Elizabeth Raeser (op de foto te zien met Huisman), Kate Siegel en Victoria Pedretti, terwijl Oliver Jackson-Cohen gestalte geeft aan zijn broer. Hun personages zijn tevens te zien als kinderen, waarbij Carla Gugino en Henry Thomas gestalte geven aan de ouders. The Haunting of Hill House is losjes gebaseerd op het boek van Shirley Jackson, dat werd bewerkt door Mike Flanagan, bekend van het ook op Netflix te bekijken Gerald's Game.
Bekijk hieronder een exclusieve featurette waarin de makers en de acteurs vertellen over de familie Crain. The Haunting of Hill House is vanaf morgen te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!