Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Euphoria: eerste teaser voor tienerdrama van HBO

  •  
13-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Euphoria
De cast van de aanstaande dramaserie van HBO wordt aangevoerd door Zendaya (The Greatest Showman).
Op Netflix vind je al heel veel tienerseries, maar ook HBO stort zich dit jaar op het zeer populaire coming-of-age-genre met Euphoria. De serie draait om een stel scholieren die zich door een wereld vol liefde, sex, drugs en sociale media navigeren. De hoofdrol is voor Zendaya (Spider-Man: Homecoming), die onlangs opdook in het tweede seizoen van The OA. Daarnaast zijn er ook rollen voor Storm Reid (A Wrinkle in Time) en Maude Apatow (de dochter van regisseur Judd Apatow en actrice Leslie Mann). De serie werd geschreven door Sam Levinson, de zoon van Rain Man-regisseur Barry Levinson. De jongere Levinson schreef eerder het script voor de film The Wizard of Lies met Robert De Niro. Die film werd geregisseerd door zijn vader en was eveneens te zien op HBO.
Euphoria is in Amerika vanaf 16 juni te zien op HBO. Hier in Nederland gaat het tienerdrama waarschijnlijk een dag later in première bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!