Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Emma Roberts te zien in American Horror Story

  •  
03-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2017 Tribeca Film Festival - "Dabka" & "Warning: This Drug May Kill You"
Ryan Murphy voegt Emma Roberts toe aan de cast van het zevende seizoen van American Horror Story.
Roberts is geen onbekende van Murphy’s horroranthologie. In het derde seizoen Coven gaf ze gestalte aan heks Madison Montgomery, waarna ze in het vierde seizoen Freak Show de rol van Maggie Esmerelda op zich nam. Daarnaast speelde ze de hoofdrol in het door Murpy bedachte Scream Queens. Haar Scream Queens-collega Billie Lourd voegde zich al eerder bij de cast van het zevende seizoen van American Horror Story, dat inmiddels de subtitel Cult heeft gekregen. Wie Roberts in de nieuwe reeks zal gaan spelen is niet bekend, maar op een door Murphy vrijgegeven setfoto was de actrice te zien met een mes in de hand. De hoofdrollen in American Horror Story: Cult zijn voor Sarah Paulson en Evan Peters.
American Horror Story: Cult speelt zich af vlak na een Amerikaanse presidentsverkiezing. De serie gaat 5 september van start op FX. De eerste vijf seizoenen zijn te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!