Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Emma Kenney (Shameless) gecast in doorstart van Roseanne

  •  
23-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Emma Kenney verruilt de disfunctionele familie Gallagher voor de disfunctionele familie Conner.
Kenney heeft momenteel een vaste rol in de komische dramaserie Shameless als Debbie Gallagher, de jongste dochter van Frank Gallagher (William H. Macy). Nu krijgt de actrice een rol in de doorstart van comedyserie Roseanne op de Amerikaanse zender ABC. Ze gaat Harris spelen, het oudste kind van Darlene Conner en David. Darlene en David worden opnieuw gespeeld door Sara Gilbert en Johnny Galecki, die nog af en toe scènes delen in The Big Bang Theory.
De productie van de nieuwe reeks van Roseanne start volgende maand en de tv-première staat voor begin 2018 op de rol. Bijna de gehele cast (inclusief beide Becky’s, eentje in een andere rol) keert terug. De serie over het Amerikaanse arbeidersgezin uit het fictieve plaatsje Lanford in Illinois was van 1988 tot 1997 te zien op televisie. De nieuwe reeks zal bestaan uit acht afleveringen.
Overigens gaat het achtste seizoen van Kenneys serie Shameless (lees ook de recensie van seizoen zeven ) op 5 november in première op de Amerikaanse zender Showtime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!