Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Elvis Presley wordt ontdekt in Sun Records-teaser

  •  
21-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sunrecords
Zender CMT gaf een eerste promo voor hun nieuwe serie Sun Records vrij. We zien onder andere een jonge Elvis Presley.
Sun Records is een televisieadaptatie van de Tony Award-winnende musical Million Dollar Quartet. De serie speelt zich af in Memphis in Tennessee, tijdens de tumultueuze opkomst van de Civil Rights Movement. Platenbaas Sam Phillips (Chad Michael Murray) is op zoek naar een nieuw geluid voor het door hem opgerichte Sun Records. Hij schakelt de hulp in van jonge muzikanten als Elvis Presley (Drake Milligan), Johnny Cash (Kevin Fonteyne), Carl Perkins (Dustin Ingram) en Jerry Lee Lewis (Christian Lees). Samen geven ze een eigen draai aan de sound van artiesten als Muddy Waters en B.B. King, om zo het tijdperk van de rock-’n-roll in te luiden. Bijrollen zijn er voor Billy Gardell als Elvis’ manager Tom Parker, Trevor Donovan als Eddy Arnold en Kerry Holliday als Ike Turner.
De serie is vanaf donderdag 23 februari – dezelfde avond waarop de zender dan eveneens het nieuwe seizoen van Nashville uitzendt – te zien bij CMT.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!