Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Elite zeker van een tweede seizoen

  •  
17-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Elite S01
Nog geen twee weken na het debuut van het Spaanse tienerdrama bestelt Netflix acht nieuwe afleveringen.
Het eerste seizoen van Elite verscheen 5 oktober op Netflix en had een einde waarbij genoeg vragen onbeantwoord achterbleven. Inmiddels is bekend gemaakt dat de Spaanse soap volgend jaar terugkeert met een tweede seizoen. Elite speelt zich af op Las Encinas, een zeer exclusieve en prestigieuze school. Drie tieners uit een arme wijk worden plots ook op Las Encinas ondergebracht, omdat een aardbeving hun oude school verwoestte. Al snel raakt het drietal verwikkeld in een klassenstrijd. Het eerste seizoen had rollen voor onder anderen María Pedraza, Miguel Herrán en Jaime Lorente, die ook samen te zien waren in La Casa de Papel. Elite werd bedacht en geschreven door Carlos Montero en Darío Madrona. De afleveringen van het eerste seizoen werden geregisseerd door Ramón Salazar en Dani de la Orden.
Het tweede seizoen van Elite krijgt opnieuw acht afleveringen en zal in de loop van 2019 op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder de aankondiging van de verlenging.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!