Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Elementary na het zevende seizoen ten einde

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
Elementary
De eerste vijf seizoenen van de Sherlock Holmes-serie zijn in Nederland te bekijken op Netflix.
De afgelopen jaren stond vooral de Britse serie Sherlock (met Bendict Cumberbatch) in de spotlights, maar op de Amerikaanse televisie deed Elementary het ook niet onverdienstelijk. Elementary geeft tevens een moderne draai aan Sherlock Holmes, maar dan met Johnny Lee Miller ( Trainspotting ) als de beroemde detective in New York. Actrice Lucy Liu, die ook verschillende afleveringen van de serie regisseerde, is te zien als een vrouwelijke Watson. Elemantary is één van de langstlopende series op zender CBS. De opnamen van het zevende seizoen zijn imiddels helemaal afgerond, waarbij de laatste scène afgelopen vrijdag werd geschoten. Naar verluidt had bedenker Rob Doherty vlak na de première van het zesde seizoen al besloten om zijn verhaal met een eventueel zevende seizoen helemaal af te sluiten.
Wanneer het zevende en laatste seizoen op televisie in première gaat is nu nog niet bekend. De eerste vijf seizoenen van Elementary zijn in Nederland te zien op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!