Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste trailer onthuld van Marvel’s Inhumans

  •  
01-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Inhumans
Naast het nog altijd lopende Agents of S.H.I.E.L.D. en na het kortstondige Agent Carter brengt de Amerikaanse zender ABC nu opnieuw een stripverfilming naar televisie: Marvel’s Inhumans. De trailer is nu vrijgegeven.
De genetisch gemanipuleerde supermensen van Marvel’s Inhumans, of kortweg Inhumans, werden in de jaren zestig bedacht door Stan Lee en Jack Kirby. In de verfilming van hun stripboeken is Anson Mount (Hell on Wheels) te zien als Black Bolt, de leider van de Inhumans die met enkel zijn stem complete steden in puin kan leggen. Iwan Rheon (Game of Thrones) speelt zijn jaloerse broer Maximus, die vastbesloten is om hem van de troon te stoten. Bijrollen zijn er voor Serinda Swan, Isabelle Cornish en Ken Leung. Scott Buck ( Iron Fist ) treedt aan als showrunner. De eerste twee afleveringen van Inhumans werden geregisseerd door onze eigen Roel Reiné en krijgen op 1 september een speciale voorpremière in de IMAX-zalen van enkele bioscopen.
De tv-première van Inhumans vindt plaats op 29 september. De serie maakt - samen met Legion en The Gifted - ook deel uit van Marvels televisie-line-up op Comic-Con dit jaar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!