Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste teaser trailer voor tv-versie van Heathers

  •  
29-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Heathers
Op Instagram is de eerste promo voor de tv-adaptatie van de cultfilm Heathers opgedoken.
Het origineel uit 1988 was een zwarte komedie waarin het tienermeisje Veronica (Winona Ryder uit Stranger Things ) en de psychopathische J.D. (Christian Slater uit Mr. Robot ) besloten om wat populaire meiden op school (allemaal genaamd Heather) uit de weg te ruimen. De film flopte aan de box office, maar bouwde vervolgens op video een cult following op. In de tv-versie wordt Veronica gespeeld door Grace Victoria Cox, bekend van Under the Dome en Twin Peaks. Nieuwkomer James Scully kruipt in de huid van Slaters personage. De Heathers worden deze keer gespeeld door Melanie Field, Brendan Scannell en Jasmine Mathews. Shannen Doherty, die te zien was in de originele film, krijgt een belangrijke bijrol in de serie, al wordt haar personage nog geheim gehouden.
Heathers is in 2018 te zien op Paramount Network, een nieuwe zender die nog van start moet gaan. Ook Yellowstone met Kevin Costner gaat daar volgend jaar in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!