Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste promo voor vijfde seizoen Nashville

  •  
22-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
img_7269
Zender CMT reanimeerde het door ABC gestopte Nashville. Het nieuwe thuishonk gaf alvast een eerste promo voor het vijfde seizoen vrij.
Nashville is een muzikale dramaserie van scenariste Callie Khourie (Thelma & Louise) en volgt de levens van verschillende fictieve countrymuzikanten uit de stad in Tennessee. De hoofdrollen worden gespeeld door Connie Britton (Friday Night Lights) als oudgediende Rayna James en Hayden Panettiere (Heroes) als rijzende ster Juliette Barnes. Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Britton komend seizoen in aanzienlijk minder afleveringen te zien zal zijn , maar in de promo – die overigens nog geen beeldmateriaal uit de nieuwe afleveringen bevat – komt haar personage in ieder geval weer volop aan bod. Op de rode loper bij de Emmy-uitreiking van dit jaar liet Britton niets los over het reduceren van haar rol, maar ze vertelde wel dat de eerste scripts van de nieuwe schrijvers volgens haar tot de beste scripts uit het bestaan van de serie behoren.
Het vijfde seizoen van Nashville gaat op 5 januari van start met een dubbele aflevering. De eerste vier seizoenen kun je terugkijken op Netflix. Onder de promo zie je ook een eerder door CMT vrijgegeven blik achter de schermen bij het nieuwe seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!