Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste blik op nieuwe serie Who Is America?

  •  
15-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Who Is America?
Voor het eerst sinds Da Ali G Show komt Sacha Baron Cohen terug naar televisie met een gelijksoortige serie.
Cohens nieuwe tv-serie heet Who Is America? en kwam de afgelopen weken al veel in het nieuws. Zender Showtime begon met het vrijgeven van een aantal teasers, waarna steeds meer bekende namen uit de Amerikaanse politiek in de media verkondigden dat ze door Cohen 'in de val waren gelokt'. Zo liet Sarah Palin weten te zijn geïnterviewd door een kreupele veteraan (Cohen in vermomming), waarna ze de humor van de Britse grappenmaker 'ziek en duivels' noemde. Voor andere gesprekken was Cohen onder meer verkleed als een wel erg extreme Israëlische anti-terreur expert genaamd Erran Morad. Naast Palin gaven ook Roy Moore, Dick Cheney en nieuwsman Ted Koppel aan dat ze onlangs door (de verschillende typetjes van) Cohen voor de gek waren gehouden.
In Amerika is Who Is America? vanaf vandaag zeven weken lang elke zondag te zien op zender Showtime. Of en wanneer de serie naar Nederland komt is niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!