Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste blik op Wanderlust met Toni Collette

  •  
26-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wanderlust
De Britse dramaserie met Toni Collette (The Sixth Sense) verschijnt eerst op de BBC en daarna op Netflix.
Wanderlust is een coproductie van Netflix en de BBC. De zesdelige miniserie gaat in Engeland op 4 september van start op BBC One. In de rest van de wereld worden alle afleveringen op 19 oktober vrijgegeven op Netflix. Toni Collette (onlangs te zien in de horrorfilm Hereditary ) geeft in het Britse drama gestalte aan therapeute Joy Richards, die na een fietsongeluk besluit iets te willen doen aan haar ingedutte seksleven. Ze legt vervolgens een wel erg radicaal idee voor aan haar echtgenoot Alan (Steven Mackintosch): misschien wordt het tijd om van het concept monogamie af te stappen en op seksueel gebied ook met andere mensen te experimenteren. Wanderlust is afkomstig van Nick Payne, die voor Netflix eerder al een beetje schrijfwerk verrichtte aan The Crown. De serie zou voor BBC-begrippen opvallend veel expliciete seksscènes bevatten.
Voor de mensen die het ontbreken van ondertitels geen probleem vinden is de serie vanaf 4 september te zien op BBC One. De Nederlandse Netflix-release is 19 oktober.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!