Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste blik op Tales from the Tour Bus

  •  
19-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tales from the Tour Bus
Mike Judge maakt een nieuwe animatieserie getiteld Tales from the Tour Bus voor Cinemax.
Cinemax is eigendom van HBO, de plek waar Judge momenteel succesvol is met Silicon Valley. Hij is echter vooral bekend van zijn animatieseries Beavis and Butthead en King of the Hill. Met deze nieuwe serie duikt hij in de wereld van de countrymuziek, maar verwacht geen drama in de stijl van Nashville. Met Tales from the Tour Bus giet Judge namelijk wat komische ‘on the road’-verhalen van bekende (country)zangers in animatievorm. Er komen straks verhalen over Johnny Paycheck, Jerry Lee Lewis, George Jones, Tammy Wynette, Billy Joe Shaver, Waylon Jennings en Blaze Foley voorbij. Ook vrienden en bandleden van de muzikanten geven in de serie (als tekenfilmfiguren) toelichting op bizarre voorvallen en gebeurtenissen. Judge is in Tales From the Tour Bus zelf te horen als de vertelstem.
Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus gaat 22 september in première op Cinemax. Judge zou ook met Fox in gesprek zijn over een mogelijke comeback van King of the Hill.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!