Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste blik op Philip K. Dicks Electric Dreams

  •  
22-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Philip K Dick
Bryan Cranston onthult de eerste trailer voor de anthologie Philip K. Dicks Electric Dreams.
De Breaking Bad -acteur is een producent van de serie, maar krijgt daarnaast ook een rol in één van de afleveringen. De anthologie bestaat uit tien losstaande verhalen, die elk werden gebaseerd op schrijfwerk van Philip K. Dick. Veel boeken van Dick werden al eens bewerkt tot speelfilm (zoals Blade Runner, dat binnenkort een sequel krijgt) en onlangs adapteerde Amazon het door hem geschreven The Man in the High Castle als tv-serie. Cranston strikte veel bekende namen voor de serie, zoals Steve Buscemi ( Boardwalk Empire ), Anna Paquin ( True Blood ), Terrence Howard (Empire) en Vera Farmiga (Bates Motel). Ronald D. Moore ( Outlander ) en Alan Taylor (die onlangs met Beyond the Wall voor het eerst sinds seizoen twee weer een aflevering van Game of Thrones schoot) behoren tot de regisseurs.
Electric Dreams is een coproductie van Amazon en het Britse Channel 4. De eerste trailer is echter afkomstig van de Australische streamingdienst Stan. Of de serie straks ook naar Nederland komt is nog niet bekend.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!