Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste blik op Orange is the New Black S5

  •  
12-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1008513771
Netflix onthult een eerste blik op het vijfde seizoen van Orange is the New Black. Op 9 juni worden de nieuwe afleveringen vrijgegeven.
Het vierde seizoen eindigde met een twist en momenteel is er nog weinig bekend over het aankomende vervolg. Danielle Brooks (Taystee in de serie) liet wel los dat de nieuwe reeks zich afspeelt over een tijdspanne van slechts drie dagen. Ook na het vijfde seizoen komt er voorlopig nog geen einde aan het komische gevangenisdrama, want Orange is the New Black is al zeker van nog een zesde en een zevende seizoen. Netflix heeft daarbij te kennen gegeven dat bedenker en showrunner Jenji Kohan straks ook bij het zesde en zevende seizoen betrokken zal blijven. Maar eerst is het dus op 9 juni de beurt aan het vijfde seizoen, dat bestaat uit 13 nieuwe afleveringen.
Lees onze recensie van het vierde seizoen en ons interview met Uzo Aduba , die twee Emmy's won voor haar acteerwerk in de serie. En beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!