Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste beelden uit Twin Peaks doorstart

  •  
06-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1918482541
Showtime heeft de eerste beelden van de nieuwe reeks van Twin Peaks vrijgegeven, met daarin een aantal bekende gezichten.
Uiteraard komen niet alle personages voorbij, dat is met een cast van 200 acteurs zo goed als onmogelijk, maar het 30 seconden durende spotje onthult de terugkeer van Carl Rodd (Harry Dean Stanton), Big Ed Hurley (Everett McGill), Sarah Palmer (Grace Zabriskie), Andy Brennan (Harry Goaz), Tommy ‘Hawk’ Hill (Michael Horse) en, nog zonder kop koffie, FBI-agent Dale Cooper (Kyle MacLachlan). Daarnaast keren straks ook David Duchovny, Ray Wise en de onlangs overleden Miguel Ferrer terug. Verder maken Tim Roth, Naomi Watts, Robert Forster en Laura Dern voor het eerst hun opwachting in de wereld van Twin Peaks. Alle nieuwe afleveringen, 18 in totaal, werden geregisseerd door David Lynch.
Het derde seizoen van Twin Peaks gaat op 21 mei in première op Showtime. Bekijk een samenvatting van de twee oudere seizoenen en lees meer over de iconische intromuziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!