Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste beelden uit Star Wars: The Last Jedi

  •  
15-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
808667044
Op een evenement voor Star Wars-fans in Florida, waar het veertigjarig bestaan van de sciencefictionserie wordt gevierd, was vrijdag de eerste trailer te zien van de nieuwste aflevering.
Nadat spin-off Rogue One fungeerde als brug tussen de twee afgeronde trilogieën, wordt met Star Wars: The Last Jedi weer het verhaal van The Force Awakens voortgezet. Aan het einde van die film was te zien hoe de verdwenen Luke Skywalker (Mark Hamill) oog in oog kwam te staan met de jonge Rey (Daisy Ridley). Andere rollen in The Last Jedi zijn er voor John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac en Carrie Fisher. Ook Gwendoline Christie (Brienne in Game of Thrones ) is nog niet dood en keert terug als Captain Phasma. Het vervolg is geregisseerd door Rian Johnson, die eerder films als Brick en Looper maakte en ook een aantal afleveringen van Breaking Bad schoot.
Star Wars: The Last Jedi verschijnt op 13 december in de bioscoop. Bekijk naast de trailer ook nog een fraai eerbetoon aan de vorig jaar overleden Carrie Fisher ( Catastrophe ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!