Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste beelden uit The Marvelous Mrs. Maisel

  •  
11-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel
De bedenker van Gilmore Girls komt nu met de Amazon-serie The Marvelous Mrs. Maisel.
Het komische drama speelt zich af aan het einde van de jaren 50 en volgt de belevenissen van Miriam 'Midge' Maisel (Rachel Brosnahan uit House of Cards ). Nadat haar echtgenoot (Michael Zegen uit Rescue Me) haar perfecte gezin in de steek laat, gaat ze volledig door het lint, waarbij ze in een dronken bui ontdekt ze dat ze talent heeft voor stand-up comedy. Op bijna Lenny Bruce-achtige wijze (in de trailer wordt ze tijdens haar optreden afgevoerd door de politie) zien we haar op het podium taboes doorbreken. Ze krijgt vervolgens hulp van Susie (Alex Borstein, de stem van Lois Griffin in Family Guy ), een werknemer van de comedy club. Tony Shalhoub (Monk) en Marin Hinkle (Two and a Half Men) zijn in de serie te zien als de ouders van Miriam.
The Marvelous Mrs. Maisel debuteert 29 november bij Amazon. Bedenker Amy Sherman-Palladino ( Gilmore Girls ) tekende onlangs nog een meerjarig contract bij de VOD-dienst.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!