Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste beelden van Bright met Will Smith

  •  
27-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
645345891
Eind dit jaar komt de bovennatuurlijke politiethriller Bright naar Netflix. De hoofdrol in de film is voor Will Smith.
Bright speelt zich af in een alternatieve wereld, waarin mensen samenleven met magische wezens als orken, elven en feeën. De film volgt twee totaal verschillende politieagenten; de menselijke Ward en de ork Jakoby. Ward wordt gespeeld door Smith, terwijl Joel Edgerton (momenteel in de bioscoop te zien naast Ruth Negga in Loving ) gestalte geeft aan Jakoby. Op een avond stuit het tweetal tijdens hun patrouille op een duistere macht die de toekomst van hun wereld zal veranderen. Andere namen in de cast van Bright zijn Noomi Rapace (de originele Girl with the Dragon Tattoo) en Édgar Ramírez ( American Crime Story ). De regie was in handen van David Ayer, die al wat ervaring heeft in het ‘politiepartners op patrouille’-subgenre; hij schreef namelijk het scenario voor Training Day en regisseerde zelf Jake Gyllenhaal en Michael Peña in End of Watch. Ayer werkte al eerder met Smith aan de stripverfilming Suicide Squad.
Bright werd geschreven door Max Landis, de scenarist van Chronicle, Mr. Right en American Ultra, die ook de tv-serie Dirk Gently’s Holistic Detective Agency bedacht voor Netflix. De film wordt in december beschikbaar gesteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!