Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerste beelden van Black Mirror S3 op Netflix

  •  
08-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
black
Bij Netfllix ligt een derde seizoen van de Britse anthologieserie Black Mirror klaar. De streamingdienst heeft inmiddels de officiële trailer online gezet.
Black Mirror vertelt elke aflevering een nieuw verhaal. Met die verhalen wordt telkens op Twilight Zone-achtige wijze de invloed van moderne technologieën op onze maatschappij in beeld gebracht. De eerste twee seizoenen van de serie werden zo goed bekeken op Netflix, dat de streamingdienst besloot om zelf een derde seizoen te produceren. Het talent dat daarvoor werd aangetrokken, is indrukwekkend. Voor dit seizoen kropen namelijk regisseurs als Joe Wright (Atonement), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) en James Watkins (The Woman in Black) achter de camera, terwijl de cast bestaat uit namen als Bryce Dallas Howard, Alice Eve en Kelly Macdonald. Op het filmfestival van Toronto werd een aantal van de nieuwe afleveringen na één voorvertoning al overladen met positieve kritieken. Lees ook ons artikel met een uitgebreide vooruitblik op het derde seizoen.
De nieuwe afleveringen zijn vanaf 21 oktober te zien op Netflix. Het derde seizoen zou aanvankelijk bestaan uit 12 afleveringen, maar die opzet is inmiddels verlaten. De eerste 6 afleveringen vormen nu het derde seizoen en de overige 6 worden bewaard voor het vierde seizoen, dat volgend jaar te zien zal zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!