Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Eerst beelden sitcom van Pete Holmes op HBO

  •  
28-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Pete Holmes
Na een eigen talkshow op TBS krijgt komiek Pete Holmes nu een sitcom op HBO.
In Crashing wordt een jonge komiek (Holmes) door zijn vrouw (Lauren Lapkus) verlaten voor een Italiaanse bokser. Vervolgens zien we hoe hij zich weer probeert aan te passen aan het leven als vrijgezel. Holmes schreef zelf het scenario voor Crashing en liet de regie aan Judd Apatow, die al werkzaam is voor HBO als producent van de serie Girls. In de teaser zien duiken ook komieken als Artie Lange (Californication) en T.J. Miller (Silicon Valley) even op. Pete Holmes is al ruim tien jaar werkzaam als stand-up comedian. Hij was te zien in verschillende series op Comedy Central en schreef in het verleden voor sitcoms als Outsourced en I Hate My Teenage Daughter. Momenteel heeft hij een rol in de webserie Fantasy Hospital, waarin hij te zien is met Kunal Nayyar (The Big Bang Theory) en Emma Caulfield (Buffy the Vampire Slayer).
Crashing gaat op 19 februari van start op HBO. Ook de nieuwe stand-up special van Pete Holmes getiteld Faces and Sounds is over een paar dagen te zien bij de betaalzender. Deze gaat op 3 december in première.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!