Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Edward James Olmos gecast in Mayans MC

  •  
15-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Edward James Olmos (Blade Runner) krijgt een hoofdrol in Mayans MC. De serie is een spin-off van Sons of Anarchy.
Mayans MC speelt zich af na de seizoensfinale van Sons of Anarchy uit 2014. De spin-off draait om een afdeling van de Latijns-Amerikaanse motorbende, gevestigd in een plaatsje nabij de Mexicaanse grens. Daar wil de jonge prospect (beginnend lid) EZ Reyes wraak nemen op een drugskartel. Olmos speelt, net zoals Ron Perlman in de eerste seizoenen van Sons of Anarchy, de patriarch van de familie Reyes. Na jaren van hard werken en bloedvergieten, probeert hij zijn verleden echter te verbergen en zijn zoon weer de juiste kant op te sturen. De acteur is onder meer bekend van zijn rol in Battlestar Galactica uit 2004 en was in de jaren 80 te zien als de baas van Crockett en Tubbs in Miami Vice. Meer recentelijk speelde hij gastrollen in onder meer Dexter en Agents of SHIELD. De pilot voor Mayans MC wordt geschreven en geregisseerd door Sons of Anarchy-bedenker Kurt Sutter.
Hoewel Sutters vorige serie The Bastard Executioner al na één seizoen werd stopgezet door FX, is Sons of Anarchy nog altijd de succesvolste serie van de zender. Lees hier onze recensie van het laatste seizoen , momenteel te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!