Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Echte schietpartij op de set van Shades of Blue

  •  
14-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shades of Blue - Season 1
Volgens Deadline liepen fictie en realiteit in elkaar over op de set van de politieserie Shades of Blue. Een opname op locatie werd namelijk verstoord door een echte schietpartij.
Shades of Blue draait om een corrupte detective en alleenstaande moeder (Jennifer Lopez) en speelt zich af in New York. Het incident vond plaats toen er opnamen werden gemaakt in het Bedford–Stuyvesant gedeelte van Brooklyn. Naar verluidt waren er twee gewapende mannen die schoten afvuurden, waarna er paniek uitbrak. Actrice Kathryn Kates liet weten dat zij later op diezelfde avond twee productieassistenten in haar trailer had gelaten, nadat deze in paniek bij haar aanklopten omdat ze bedreigd werden. Kates had toen al te horen gekregen dat er eerder op de avond pistoolschoten waren afgevuurd. Volgens de actrice probeerden de mannen nog even de gesloten deur van de trailer open te breken, waarna de beveiliging arriveerde en iedereen werd begeleid naar een andere trailer, die dichter bij de set stond geposteerd.
Shades of Blue is in Nederland te zien op Fox. Naast Lopez hebben ook Ray Liotta (Goodfellas) en Drea de Matteo (The Sopranos) vaste rollen. De opnamen van het tweede seizoen zijn momenteel in volle gang. In de nieuwe reeks is tevens een bijrol weggelegd voor Anna Gunn (Breaking Bad). De serie gaat begin 2017 weer van start op de Amerikaanse televisie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!