Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Easy krijgt derde en laatste seizoen

  •  
23-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Easy S02
De door Joe Swanberg bedachte anthologie wordt volgend jaar door Netflix afgesloten met een derde seizoen.
Easy volgt verschillende mensen in Chicago, die zich door een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur heen manoeuvreren. Elke aflevering (bekijk onze rangschikking ) staat op zichzelf, hoewel er ook overlap is wat betreft de personages en de verhaallijnen. De serie werd bedacht door Joe Swanberg, die vooral bekend is van kleinschalige films als Drinking Buddies en Digging For Fire. Swanberg wordt gezien als een pionier op het gebied van de zogenoemde mumblecore; een filmgenre dat zich kenmerkt door zeer lage budgetten, veel dialogen en veel improvisaties. Er zijn geen castleden aangekondigd voor de derde reeks, maar eerder waren acteurs als Aubrey Plaza ( Legion ), Zazie Beetz ( Atlanta ), Michael Chernus ( Orange is the New Black ), Marc Maron ( GLOW ) en Jane Adams ( Sneaky Pete ) te zien.
De derde reeks verschijnt in 2019 op Netflix, hoewel het aantal afleveringen en de exacte premièredatum nog niet bekend zijn. Seizoen twee verscheen in december.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!