Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dynasty: trailer voor het tweede seizoen

  •  
02-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dynasty
Vanaf 13 oktober verschijnt er weer elke week een nieuwe aflevering van de beroemde soap op Netflix.
De tv-reboot van Dynasty is afkomstig van de makers van Gossip Girl en draait om de rijke familie Carrington, en dan met name om de strijd tussen Fallon (Elizabeth Gillies) en haar nieuwe schoonmoeder Cristal (Nathalie Kelley). Tot ieders verbazing kondigde Kelley onlangs aan dat ze niet terugkeert voor het tweede seizoen van Dynasty, maar haar vertrek lijkt inmiddels echter onderdeel te zijn van een enorme twist; Ana Brenda Contreras werd namelijk door de makers gecast als 'de echte Cristal'. Wat er met de door Kelley gespeelde Cristal zal gebeuren wordt nog geheim gehouden. Wie straks in ieder geval wel terugkeert is Nicollette Sheridan , die halverwege het eerste seizoen werd geïntroduceerd als Alexis Carrington, de bemoeizuchtige moeder van Fallon. Alexis werd in het originele Dynasty gespeeld door Joan Collins ( American Horror Story: Apocalypse ).
Het tweede seizoen van Dynasty gaat bij ons in Nederland op 13 oktober van start op Netflix. Bekijk hieronder de trailer, waarin Contreras overigens nog niet te zien is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!