Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Drie specials van Dave Chappelle naar Netflix

  •  
22-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
dave
Dave Chappelle komt naar Netflix. De streamingdienst heeft een exclusieve deal met hem gesloten voor de uitzendrechten van drie van zijn comedy specials.
Onder regie van Stan Lathan zal Chappelle voor Netflix binnenkort een nieuwe theatershow opnemen. De andere twee shows komen uit het persoonlijke archief van de komiek. Ze zijn een aantal jaren geleden opgenomen, maar nooit op televisie uitgezonden. Chappelle liet twee keer eerder een avondvullende voorstelling registeren; Killin’ Them Softly was in 2000 te zien op HBO en For What It’s Worth werd in 2004 uitgezonden door Showtime. De drie nog nooit eerder vertoonde shows zullen in de loop van 2017 door Netflix beschikbaar worden gesteld. De VOD-dienst sloot onlangs eveneens een deal met komiek Chris Rock. Zijn volgende twee stand up specials gaan ook exclusief naar de streamingdienst. Steeds meer komieken brengen tegenwoordig nieuw materiaal uit via Netflix. Lees onze recensies van de nieuwe Netflix-specials van Dana Carvey en Colin Quinn.
Dave Chappelle maakte onlangs een succesvolle comeback op televisie in Saturday Night Live. Op Comedy Central was hij ooit verantwoordelijk voor Chappelle’s Show, dat tijdens de productie van het derde seizoen door hemzelf werd stopgezet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!