Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dreamland S01E01: ongemakkelijke zussenstrijd

  •  
23-11-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
Dreamland

© SkyShowtime

Trish (Freema Agyeman) groeide op in een hechte vrouwenfamilie. Alleen jammer van zus Mel (Lily Allen), het zwarte schaap. 

Iedereen komt samen in de Britse badplaats Margate voor het feestje van Trish (Freema Agyeman, Doctor Who, Sense8). Het doel van het feestje: met positieve vibes – en héél véél roze – zorgen dat de 12 weken oude baby in haar buik een meisje wordt. Trish is zelf opgegroeid in een hechte vrouwenfamilie, met drie zussen, moeder Cheryl (Frances Barber) en een maffe oma. Een traditie die ze graag voort wil zetten. Maar dan wel het liefst zonder de aanwezigheid van zus Mel (zangeres Lily Allen), het zwarte schaap van de familie. Drie keer raden wie er - dronken, onaangekondigd én in het zwart – tijdens haar feestje op de stoep staat.

Er zijn van die series die even nodig hebben om op gang te komen. Dreamland (niet te verwarren met het gelijknamige westerndrama uit 2019 met Margot Robbie) behoort duidelijk ook tot deze categorie. Na het zien van één aflevering van 22 minuten (bij SkyShowtime verschijnt elke week een nieuwe episode) is nog niet heel goed duidelijk waar de serie naartoe wil, al zullen we hopelijk, naast de ongemakkelijke zussenstrijd, ook nog wel iets meer te weten gaan komen over de andere twee zussen, Leila (Aimee-Ffion Edwards) en Clare (Gabby Best), en over moeder Cheryl en haar ‘speciale’ vriendin Diana (Martina Laird).

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen.

Dreamland S01, vanaf dinsdag 21 november 2023 wekelijks bij SkyShowtime

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!