Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dolly Parton maakt serie voor Netflix

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Elke individuele aflevering van de anthologie wordt gebaseerd op een nummer van de countryzangeres.
Netflix bestelt in totaal acht afleveringen van de nog titelloze serie met Dolly Parton. De zangeres zal daarvoor nieuwe muziek schrijven en inzingen. Verder zal ze ook te zien zijn als actrice en aantreden als producent. Het nieuws over Partons deal met Netflix kwam eerder deze week al naar buiten tijdens een Grace and Frankie-panel in New York. Daar werd aan actrices Jane Fonda en Lily Tomlin gevraagd of Dolly Parton, die ooit met hen te zien was in de film 9 to 5, niet een keer een gastrol kon spelen in Grace and Frankie. Tomlin gaf toen al aan dat Parton het momenteel druk heeft met haar eigen Netflix-project, en inmiddels weten we dus om wat voor project het gaat. Wanneer de serie van en met Parton in première gaat is nog niet bekend.
Een paar jaar geleden sloot Parton ook een deal met NBC voor een aantal tv-films. Haar eerste film Coat of Many Colors werd toen door 16 miljoen mensen bekeken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!