Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dokter Tinus komt naar Videoland

  •  
29-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
206 keer bekeken
  •  
Dokter Tinus
Alle zes de seizoenen van de vroegtijdig gestopte serie met Thom Hoffman zijn vanaf 6 juli te zien bij Videoland.
Dokter Tinus was van 2012 tot 2017 te zien op SBS 6. De komische dramaserie draait om de succesvolle vaatchirurg Martinus Elsenbosch (Thom Hoffman), die plots te kampen krijgt met een fobie voor bloed. Daarom besluit hij om vanuit Amsterdam naar het platteland te verhuizen, waar hij in een in een klein dorp aan de slag gaat als huisarts. Juliette van Ardenne (Onderweg naar Morgen) is te zien als zijn assistente Kim Franken en ook Tygo Gernandt (Van God Los) en Jennifer Hoffman ( De Luizenmoeder ) hebben bijrollen. Vorig jaar besloot SBS geen zevende seizoen van de serie te bestellen, omdat de kijkcijfers steeds verder terugliepen. Dit tot groot ongenoegen van Hoffman, die graag verder wilde met de serie. De acteur hoopt nog altijd op meer afleveringen - of een afsluitende film - bij een VOD-aanbieder of een andere zender.
Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de Britse serie Doc Martin. In totaal werden er zeventig afleveringen gemaakt, die vanaf 6 juli te zien zijn bij Videoland.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!