Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dogs of Berlin onthult een trailer

  •  
07-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dogs of Berlin
De misdaadserie heeft de zware taak om Dark op te volgen als tweede Netflix Original uit Duitsland.
De eerste Duitse Netflix-serie Dark was een enorm succes en Christian Alvart (Tatort) mag dat succes nu proberen te evenaren met de tweede Duitse Netflix-serie Dogs of Berlin. Het misdaadrama draait om twee totaal verschillende detectives (gespeeld door Felix Kramer uit Dark en Fahri Yardim uit Tatort) die in de onderwereld van Berlijn de dood van een Turks-Duitse voetballer moeten onderzoeken. De speler werd vlak voor een belangrijke wedstrijd vermoord en er is een lange waslijst aan verdachten. Terwijl er een rassenoorlog op het punt van uitbreken staat gaan de twee agenten op onderzoek uit. Tijdens hun zoektocht naar de daders (nazi's? hooligans? de maffia?) worden ze geconfronteerd met hun eigen zwakten en corruptie en uiteindelijk moeten ze kiezen aan welke kant van de wet ze nu eigenlijk staan.
Het eerste seizoen van Dogs of Berlin bestaat uit in totaal tien afleveringen, die op 7 december door Netflix worden vrijgegeven. Hieronder kun je alvast de trailer zien.
 
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!