Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Doctor Who S10 verschijnt 15 augustus op Netflix

  •  
01-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Doctor Who
Voordat het elfde seizoen in première gaat op de BBC, voegt Netflix de laatste reeks met Peter Capaldi toe.
Peter Capaldi nam de rol van Doctor Who in 2013 over van Matt Smith ( The Crown ) en was de twaalfde acteur die het iconische personage op tv vertolkte. In de tiende reeks krijgt de dokter gezelschap van zijn nieuwe (tijd)reisgenoot Bill Pots, gespeeld door Pearl Mackie. Ook de Daleks zijn te zien, evenals de door Matt Lucas gespeelde Nardole, die eerder al terugkeerde voor de kerstaflevering. Het tiende seizoen van Doctor Who staat niet alleen in het teken van het afscheid van Capaldi. Het is namelijk ook het laatste seizoen van showrunner Steven Moffat ( Sherlock ), die deze week met HBO in zee ging voor een nieuwe tijdreis-serie getiteld The Time Traveler's Wife. Voor het elfde seizoen werd Moffat vervangen door Chris Chibnall ( Broadchurch ), terwijl Jodie Whittaker de rol van Doctor Who overnam van Capaldi.
Het tiende seizoen van Doctor Who is vanaf 15 augustus te streamen op Netflix. Lees alvast tien weetjes over Doctor Who en bekijk ons interview met Moffat en Capaldi.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!