Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Doctor Who: trailer voor nieuwe kerstspecial

  •  
12-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Doctor Who
Op Eerste Kerstdag neemt acteur Peter Capaldi afscheid van zijn rol als Doctor Who.
De aanstaande kerstspecial Twice Upon A Time markeert namelijk het laatste avontuur van de twaalfde time-lord. In de zestig minuten durende aflevering moet hij samenwerken met de allereerste dokter, gespeeld door David Bradley. In de trailer begeven de twee mannen zich in het bevroren Antarctica. Aan het einde van de kerstspecial zal de twaalfde dokter veranderen in de dertiende (en eerste vrouwelijke) dokter, gespeeld door Jodie Whittaker. Na Twice Upon A Time kun je op BBC One ook nog kijken naar Doctor Who: A Farewell to Peter Capaldi. Daarin wordt door middel van interviews en archiefbeelden teruggeblikt op Capaldi’s tijd als Doctor Who. De documentaire staat daarnaast ook een beetje in het teken van het afscheid van de huidige showrunner Steven Moffat , die na de special plaats zal maken voor Chris Chibnall.
Twice Upon A Time is maandag 25 december te zien op BBC One. De kerstaflevering werd geschreven door Steven Moffat en de regie was in handen van Rachel Talalay (Tank Girl).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!