Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Divergent-filmreeks gaat verder als serie op Starz

  •  
04-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
749 keer bekeken
  •  
Divergent
De vierde film in de Divergent-reeks wordt omgezet in een tv-serie voor op de Amerikaanse zender Starz.
Studio Lionsgate maakte drie films gebaseerd op de Divergent-boeken van Veronica Roth, maar de geplande vierde en laatste film (Ascendant) werd afgeblazen, omdat het derde deel (Allegiant) veel minder bezoekers trok dan verwacht. Daarom mogen scenarist Adam Cozad (bekend van de recente Tarzan-film en de Jack Ryan-serie van Amazon) en regisseur Lee Toland Krieger (bekend van The Age of Adaline met Michiel Huisman ) er nu een serie van maken. De tv-versie zou de verhaallijnen van de karakters uit de film afsluiten, om daarna nieuwe personages te introduceren. De terugkeer van de acteurs uit de films, zoals Shailene Woodley ( Big Little Lies ) en Ansel Elgort ( Baby Driver ), lijkt echter onwaarschijnlijk.
De eerste Divergent-film uit 2014 bracht wereldwijd 288 miljoen dollar op. De derde en laatste film Allegiant was goed voor een wereldwijde opbrengst van 179 miljoen dollar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!