Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disenchantment stelt Bean, Elfo en Luci voor

  •  
30-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disenchantment
Het is de eerste animatieserie van Matt Groening waarin een vrouwelijk personage de hoofdrol speelt.
Abbi Jacobson (Broad City, A League of Their Own ) is in Disenchantment te horen als Bean, een losbandige prinses die zichzelf graag klem mag zuipen. 'Ze heeft vele gebreken en gaat regelmatig naar de kloten', vertelde Jacobson tijdens de perstoer voor de serie. 'Ik kan mezelf heel goed in haar herkennen.' Eric Andre verzorgt de stem van Beans persoonlijke plaaggeest Luci en dat is naar eigen zeggen ook voor hem een droomrol: 'Hij is letterlijk de duivel op haar schouder en ik ben in het echte leven ook een demon uit de hel.' Jacobson en Andre krijgen gezelschap van Nat Faxon (één van de weinige lichtpuntjes in het onlangs verschenen Father of the Year ), die als Elfo het trio compleet maakt. Hieronder worden de drie personages (en de wereld) aan de kijker voorgesteld.
De eerste tien afleveringen van Disenchantment debuteren 17 augustus op Netflix. Volgend jaar volgen er nogmaals tien aflveringen. Bekijk daarnaast alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!