Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disenchantment onthult eerste trailer

  •  
22-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disenchantment poster
Na The Simpsons en Futurama komt Matt Groening met Disenchantment, dat straks te zien is op Netflix.
Na de familie-sitcom (The Simpsons) en het scifi-genre (Futurama) is het nu de beurt aan een nieuwe animatieserie geïnspireerd door het fantasy-genre. In Disenchantment reizen we af naar het in verval geraakte Dreamland, waar we kennis zullen maken met de losbandige prinses Bean (Abbi Jacobson uit Broad City), die op het punt staat uitgehuwelijkt te worden door haar vader. Ze wordt tijdens haar avonturen bijgestaan door haar trouwe elf Elfo (Nat Faxon, nu op Netflix te zien in Father of the Year ) en haar plaaggeest Luci (Eric Andre, straks te horen als hyena in de aanstaande Lion King-film). Daarnaast keerde bijna de gehele voice-cast van Futurama terug voor Disenchantment. Het eerste seizoen van de animatieserie bestaat uit tien afleveringen, die in in tegenstelling tot de eerdere animatieseries van Groening één doorlopend verhaal vertellen.
Disenchantment verschijnt 17 augustus op Netflix. Overigens kun je op zaterdag 28 juli op Fox kijken naar een marathon van het hele 29ste seizoen van The Simpsons.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!