Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disenchantment komt 17 augustus naar Netflix

  •  
23-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Disenchantment
Over ongeveer drie maanden arriveert de nieuwe animatieserie van Matt Groening op Netflix.
Groening is vooral bekend van het nog altijd lopende The Simpsons en het helaas gestopte Futurama, twee animatieseries van zender Fox. Disenchantment is zijn eerste project voor een VOD-dienst. De show speelt zich af in het afgetakelde Dreamland, een magische wereld vol trollen, dwergen en andere mythische wezens. In dit landschap volgen we de avonturen van de losbandige prinses Bean. Haar stem wordt gedaan door Abbi Jacobson, de actrice uit de sitcom Broad City, die onlangs nog een dramatische rol had in de Netflix-film 6 Balloons. De prinses wordt vergezeld door de behulpzame elf Elfo (Nat Faxon uit Friends from College ) en haar persoonlijke plaaggeest Luci (Eric Andre uit The Eric Andre Show ). Ook verschillende stemacteurs uit Futurama maken deel uit van de stemmencast, aangevuld met Noel Fielding (Never Mind the Buzzcocks).
De eerste tien afleveringen van Disenchantment debuteren 17 augustus op Netflix. Volgend jaar volgen er nogmaals tien aflveringen. Bekijk ook alvast de eerste foto's.
5503.w768.0.1be8a88
5502.w768.0.02c39db
5505.w768.0.0ea6bd0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!