Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disenchantment: eerste teaser vrijgegeven

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disenchantment
De maker van The Simpsons en Futurama neemt je dit keer mee naar een afgetakelde sprookjeswereld.
Disenchantment speelt zich af in het magische Dreamland, een middeleeuwse wereld vol trollen, dwergen en elven. Daar volgen we de avonturen van de losbandige prinses Bean (Abbi Jacobson uit Broad City), haar behulpzame elf Elfo (Nat Faxon uit Friends from College) en haar persoonlijke plaaggeest Luci (Eric Andre uit Man Seeking Woman). In de eerste teaser horen we ook John DiMaggio, eerder de stem van Bender in Futurama, die de nieuwe animatieserie zelf omschreef als een kruising tussen The Simpsons en Game of Thrones. DiMaggio is niet het enige castlid van Futurama die zijn stem verleent aan Disenchantment, want verder zijn onder anderen Billy West, Tress MacNeille, Maurice LaMarche en David Herman weer te horen. Tot slot verleenden ook Britse komieken als Noel Fielding en Lucy Montgomery hun medewerking.
Disenchantment is de eerste streaming-serie van Matt Groening (Futurama, The Simpsons ). Het eerste seizoen (10 afleveringen) debuteert 17 augustus op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!