Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dietland gaat in Nederland naar Amazon

  •  
26-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dietland
Alle afleveringen van de duistere komedieserie van AMC worden eind volgende maand beschikbaar gesteld.
De tv-verfilming van de gelijknamige roman van Sarai Walker volgt Plum (Joy Nash), die werkt voor een populair modetijdschrift in New York, maar tegelijkertijd worstelt met haar enorm lage zelfbeeld. Ze beantwoordt zonder credit te krijgen allerlei lezersvragen gericht aan haar glamoureuze hoofdredactrice (Julianna Margulies uit The Good Wife ). Totdat ze op een dag wordt aangesproken door een geheimzinnige organisatie, die wel heel extreme middelen in wil zetten om vrouwenhaat de wereld uit te helpen. Dietland heeft bijrollen voor Robin Weigert ( Big Little Lies ) als Verena Baptist, Adam Rothenberg ( Ripper Street ) als NYPD-detective Dominic, Tamara Tunie (Law & Order: Special Victims Unit) als Julia en Erin Darke ( The Marvellous Mrs Maisel ) als Leeta. Marti Noxon ( UnReal en de nog te verschijnen miniserie Sharp Objects ) is de showrunner.
Op 30 juli wordt de seizoensfinale van het eerste seizoen in Amerika uitgezonden op televisie. Op 31 juli komen alle tien de afleveringen naar Amazon Prime in Nederland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!