Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Diablero: demonenjagers uit Mexico

  •  
31-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
Diablero
Na series als 3% en Ingobernable krijgen we nu een op horror gerichte Netflix Original uit Zuid-Amerika.
De Mexicaanse serie Diablero is een adaptatie van het boek El Diablo me obligó, oftewel The Devil Made Me Do It. Het verhaal volgt een jonge priester genaamd Ramiro Ventura (Christopher Von Uckermann), die op zoek gaat naar de legendarische demonenjager Elvis Infante. Met hulp van Infante en Nancy Gama, een expert op het gebied van het paranormale die zelf ook over bijzondere krachten beschikt, gaat Ventura in Mexico-Stad de strijd aan met het kwaad. In het eerste seizoen zet het trio alles op alles om een ontvoerd meisje te vinden. Daarbij stuiten ze onder meer op een zwarte markt waar gevangen genomen demonen, engelen en andere bovennatuurlijke wezens verkocht worden, en een ondergronds vechtcircuit. Diablero werd bedacht en geregisseerd door J.M. Cravioto ( El Chapo ) en Rigoberto Castaneda (KM 31).
Diablero verschijnt 21 december in Zuid-Amerika op Netflix. De serie komt straks in Nederland ook naar Netflix, al is nog niet zeker of dat op dezelfde datum gebeurt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!